Carlsberg Taurė

30/03/2009 18:40

   Carlsberg Taurės burtai vyks balandžio mėn 1 d.

 

    Kaip jau skelbėmė anksčiau Carlsberg Taurės varžybos prasidės balandžio mėn 18-19 dienomis. Taurės varžybose dalyvaus visi SFL klubai ir prisijungti pareiškė norą keli į SFL nepriimti klubai. Taurės varžybos prasidės nuo 1/32 finalo stadijos. Visi klubai pirmame etape bus suskirstyti į du krepšelius pagal 2008 m. reitingą. Antrame etape klubai į krepšelius skirstomi nebus. Planuojama , kad taurės varžybose varžysis 62 klubai. Todėl pirmame etape keli klubai , kurie ištrauks tuščią lapelį į sekantį etapą pateks automatiškai be žaidimo. Taip pat bus svarstoma galimybė burtų traukimo ceremonijos metu taip  be žaidimo į sekantį etapą deleguoti 2008 m. Carlsberg taurės laimėtojus Igol-Bekentą ir 2008 m. SFL čempionus Prelegentų futbolo klubą.

    Taip pat bus svarstoma apie galimybę įvesti porą naujovių Carlsberg taurės varžybose. Bus siūloma , kad jeigu Taurės varžybose susitiks klubai rungtyniaujantys skirtinguose divizonuose, tai namų aikštės pasirinkimo teisė turės atitekti žemesniame divizione rungtyniaujančiam klubui. Aikštės nuomos išlaidas Carlsberg Taurėje klubai dalinasi per pusę.

  Burtų traukimo ceremonija vyks balandžio mėn 1 d. 17val 30 min. UAB Teamsport patalpose Šeškinės g. 45 C. Burtų traukimo ceremonijoje bus pakviesta dalyvauti po kelis kiekvieno diviziono klubų atstovus.

                                                                                                                                                                                                                 šaltinis sfl.lt

Back

No comments found.