Draugiškame mače nugalėti GB United

31/05/2010 00:47

Sekmadienio vakarą Ventos stadione FK Viltis ir GB United nutarė surengti draugiškas futbolo rungtynes. GB United savo 5 turo mačą sužaidė penktadienį, o Viltis - dar tik žais antradienį, todėl prieš Amstaff ekipos egzaminą, tai buvo puiki repeticija.

Rungtynėse niekam nekilo abejonių, kuri ekipa yra verta pergalės. Visa galva ir daugiau aukčiau už savo varžovus atrodėme mes. Nors nuotaikos tądien buvo gan geros, motyvacijos draugiškoms rungtynėms vis tik pritrūko. Todėl neretai buvo galima išvysti vieną ar kitą Vilties futbolininką tinginiaujant. Pirmąjį mačo,įvartį atidarydamas savo sąskaitą, pelnė Tadas, puikiu smūgiu perkėlęs kiek iš vartų išbėgusį priešininkų vartininką. Antrasis krito visai netrukus. Jį varžovai įsimušė į savuosius vartus, už ką galime tik padėkoti jiems.

Jau antrajame kėlinyje rezultatą patrigubino tas pats Tadas. Po nuostabaus, juvelyrinio Alekso perdavimo, Tadui neliko nieko kito, kaip pasiųsti kamuolį į GB United vartų tinklą. Deja, sausų vartų Kristupui išlaikyti nepavyko. Po akivaizdžios Roko pražangos, mačo teisėjas Kagan Cilic, paskyrė pirmąjį šiame sezone 11m. baudinį į mūsų vartus. Baudinys buvo sėkmingai realizuotas, o netrukus po jo išgirdome ir finalinį arbitro švilpuką, kuris skelbė FK Vilties pergalę, rezultatu 3:1.

Tiesa, verta paminėti, jog visą pirmąjį kėlinį žaidėme turėdami vienu žaidėju mažiau. Papildoma patirtis ir "fora" varžovams.

Back