Naujas sezonas pradėtas pergale taurėje

27/04/2010 20:48

Sekmadienį Bukiškių stadione sužaidėme pirmas oficialias naujojo SFL sezono varžybas. Jose rezultatu 3:2 šventėme pergalę prieš Trojos futbolininkus bei atsirevanšavome už skaudų pralaimėjimą 0:3 TeamSport turnyre.

Likus kelioms valandoms iki varžybų, oro sąlygos nežadėjo nieko gero. Per 90 minučių patyrėme kone "4 metų laikus": buvo tiek saulės, tiek stipraus vėjo, sniego ar lietaus. Tačiau apie viską iš eilės.

Rungtynes pradėjome palengva perimdami kamuolio kontrolę bei kurdami vis aštresnes ir pavojingesnes atakas prie varžovų vartų. Įvarčio ilgai laukti nereikėjo. Jau 7 minutę į priekį mus išvedė Paulius, pasiuntęs kamuolį į tuščius vartus iš poros metrų. Varžovai ilgai netrukus išlygino rezultatą pelnydami kuriozišką įvartį: skersuotą kamuolį aktyviausias varžovų žaidėjas smūgiuodamas pataikė į mūsų gynėjo galvą ir šis įskriejo į Kristupo ginamus vartus. Vėliau neišnaudojome kelių tikrai puikių progų, bet vis tiek prieš pat pertrauką pasižymėjo Giedrius bei išvedė mus į priekį.

Antrame kėlinyje žaidimas tarsi sugriuvo. Abi komandos tiesiog kabino aukštus kamuolius į priekį, tikėdamiesi, kad puolėjai užsikabins už jų. Likus maždaug pusvalandžiui iki rungtynių pabaigos, po vieno tokio ilgo kamuolio "įmetimo" varžovų puolėjas rezultatą išlygino. Dar po kurio laiko nervų neišlaikė Šarūnas, kuris už kalbas buvo pasiųstas pailsėt už aikštės ribų, taip palikdamas komandos draugus rungtyniauti mažumoje.

Likus kelioms minutėms iki rungtynių pabaigos, Giedrius buvo pargriautas varžovų baudos aikštelėje, ir teisėjas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo mūsų kapitonas Vaidas. 3:2 ir mes keliaujame į kitą taurės etapą, kuriame susitiksime su A divizione rungtyniaujančiais Ukmergės Spartako futbolininkais.

 

Prieš rungtynes padarėme ir naują komandinę nuotrauką:

Back