Pirmasis rimtas išbandymas šiemet - Ukmergės Spartakas

26/05/2010 10:10

Šį trečiadienį, gegužės 26 dieną, visi Vingio parko lankytojai trauks į stadioną stebėti Vilties ir Ukmergės Spartako akistatą. Tai bus rimčiausias susitikimas šių metų lauko sezone. Anksčiau su svečiais iš Ukmergės nebuvome susitikę.

Šis sezonas abiem komandom prasidėjo ne taip, kaip buvo tikėtasi. Spartakas, rungtyniaujantis A divizione, per 4 susitikimus iškovojo vos vieną pergalę ir su trimis taškais žengia aštuntote vietoje. Spartakas taip pat dalyvavo ir LFF Taurės varžybų pirmąjame etape, kuriame tik po vienuolikos metrų baudinių serijos pralaimėjo "Fanų" ekipai iš Šiaulių.

Mūsų startas buvo panašus. Pralaimėjome pirmus du susitikimus Pionieriams ir ZJAZZ'ams ir po šių dviejų nesėkmių tarėme sau: "gana!". Užtikrintai nugalėjome Vienus Vartus 3:0, Futboliuką - 4:0, o LFF Taurėje sutrypėme Rytą net 5:0.

Žvelgiant į statistiką, matome, kad Spartako puolimas buksuoja. SFL Ergo pirmenybėse komanda per keturis susitikimus įmušė vos 2 įvarčius, kuomet praleido net 11. Mes, tuo tarpu, per tiek pat susitikimų įmušėme 10, praleidome 5 įvarčius.

Taigi, visi, kurie nesate abejingi FK Vilties klubui, atvykite trečiadienio vakarą į Vingio parko stadioną ir savo palaikymu padėkite mums įveikti šį varžovą!

 

Informacija žaidėjams:

  • 18:00 - renkamės;
  • 18:15 - apšilimas;
  • 19:00 - rungtynių pradžia.
Back