Pirmosios lygiosios TeamSport turnyre

10/04/2010 16:10

Po ilgos pertraukos FK Viltis vėl grįžo į varžybų maratoną. Šiandien mūsų tvarkaraštyje buvo numatytos dvejos itin svarbios rungtynės su TEC ir Trivarčiu.

Pirmoji mus egzaminavo TEC ekipa. Šiame mače ypač jautėsi, jog ilgą laiką neturėjome žaidybinės praktikos. Todėl netrūko nei broko, nei netikslių perdavimų. Tačiau progas Vilties futbolininkai kūrėsi gan drąsiai. Pavojingos atakos sekė viena po kitos. Žaidybinė persvara visą mačą priklausė mums, todėl buvo tik laiko klausimas, kada kamuolys pagaliau atsidurs vartų tinkle. Tą padarė mūsų kapitonas Vaidas. Gražiu, tolimu smūgiu "paguldė" kamuolį į apatinį vartų kampą. Vėliau pasižymėti progų turėjo ir Paulius bei Vilius. Tačiau arba kamuolys atsimušdavo į vartininką, arba praskriedavo visai šalia vartų. Ilgai iniciatyvos išlaikyti nepajėgėme. Poros minučių atkarpoje TEC ekipa ėmė aktyviai pulti, ko pasėkoje, krito įvartis į "Krisčio" ginamus vartus. 1:1, rezultatas, kuris tikrai mūsų netenkina. Po išlyginamojo įvarčio aikštėje užvirė aistros. Įtampa nežmoniškai augo, o įvarčio į bet kuriuos vartus kaina būtų buvus lemtinga. Varžovai ėmė tiesiogine to žodžio prasme muštis. Imtyniu veiksmais griaudami mūsų žaidėjus. Čia jau didžiulis akmuo į teisėjo daržą, kuris kaip buvo galima suprasti - retas svečias Optikos salonuose. Pastarasis esant lygiam rezultatui visiškai "paleido" rungtynes. Ką gi, po finalinio švilpuko pirmą kartą TeamSport turnyre privalėjome tenkintis tik lygiosiomis ir 1 tašku turnyrinėje lentelėje.

FK Viltis 1:1 TEC

1:0 - Vaidas

Antrasis varžovas pasitaikė kiek silpnesnis, o gal tik labiau pavargęs. Trivarčio futbolininkai pirmoje antrųjų rungtynių dalyje atrodė visiškai apgailėtinai. Tuo drąsiai pasinaudojome pelnydami du greitus įvarčius. Pirmąjį tolimu smūgiu nuo vartų virpsto pelnė Pavelas. Antrąjį - po gražios kombinacijos Paulius. 2:0 ir šiame mače galime jaustis padėties šeimininkais. Tačiau nebūtumėme mes, jeigu neprisidarytumėme sau bėdų. Po eilinės kvailos Vitalijaus pražangos, mūsų ekipos karštakošis siunčiamas 5 min poilsiui, kas reiškia, jog Viltis lieka rungtyniauti mažumoje. Šios bausmės nepabūgome ir greitos kontraatakos metu Vilius tvirtina mūsų persvarą. 3:0, ir daugumai šios dvikovos dalyvių jau darosi aišku, kuri ekipą po mačo įsirašys 3 taškus į savo sąskaitą. Deja, "sausų vartų" išlaikyti nepavyko. Vis dar rungtyniaujant mažumoje, Trivartis tuo naudojasi ir pelno pirmąjį savo įvartį. FK Viltis dar netiki pergale ir "sodina" ketvirtąjį įvartį į priešininkų vartus. Tą padaro mūsų slaptasis ginklas - Šarūnas. Taigi galutinis rezultatas 4:1.

FK Viltis 4:1 Trivartis

1:0 - Pavelas
2:0 - Paulius
3:0 - Vilius
4:1 - Šarūnas

4 taškai per du mačus  ir jau rytoj paskutinis, lemtingasis mūšis prieš Am Staff ekipą, kuriai dar D divizione nieko nelėmusiose rungtynėse pralaimėjome 3:6. Kaip žinia, Viltis nepralaimi dukart tam pačiam varžovui, tad visi gerbėjai tikisi iš mūsų tik pergalės. Nelaužykime tradicijų :)

Back