Trumpi 3 turo rungtynių žaidėjų įvertinimai

14/05/2010 16:59

Kaip jau buvo minėta naujienose, FK Viltis antradienį 3:0 nugalėjo Vienų Vartų ekipą. Taigi pateikiame trumpus kiekvieno tame mače dalyvavusio žaidėjų įvertinimus.

Kristupas - daug darbo neturėjo. Tiesa, pirmame kelinyje išgelbėjo ekipą nuo greito įvarčio, kuris mačo baigtį galėjo pasukti ir kita linkme.
Evaldas J. - be klaidų, be broko, puikiai sužaista poziciškai. Iš 10/10.
Pavelas - pasirodė geriau nei praeitas dvi rungtynes, bet penkis kartus blogiau nuo savo geriausios formos. Pats vienas privalėtų neutralizuoti dviejų puolėjų pajėgas.
Paulius Pr. - nepatikimas. Kartais gerai išmušdavo kamuolį, nebijo eiti į kovą, bet prieš stipresnį varžovą centre klubo valdyba nenorėtų jo ten matyti.
Edgaras - žadidė vos 10-15 minučių, tačiau gynyba su Edgaru ir be Edgaro skiriasi kaip juoda ir balta. Žymiai daugiau patikimumo svarbiausioje gynybos vietoje. Dar šiek tiek treniruočių ir Edgaras - tvirtas startinės sudėties žaidėjas.
Evaldas - labai gerai. Truko ištvermės, bet jis visuomet žaidžia protingą futbolą.
Vitalijus - žaidė tik dėl jo, jog "Jankis" negalėjo rungtyniauti visas 90 minučių. per savo laiką klaidų daug nepridarė, "pakabino" pora niekam nenaudingų kamuolių į baudos aikštelę.
Vaidas - iš 10/10. Jam  ir Mourinho priekaištų nerastų. Na gal tik kartais blogai pasirenka tarp variantų griūti ar negriūti.
Haroldas - geriausios jo rungtynes Vilties klube? Manau, taip. Pelnytą įvartį ne gėda būtų parodyti per "Eurosport" kanalą. Atliko daug tikslių perdavimų, beveik nedarė broko. Kartais tik nepriimdavo gerai kamuolio, pastarasis atšokdavo per toli.
Olegas - labai silpnai. Tikslų perdavimą moka atiduoti, bet per lėtas žaisti krašte. Vis dar "nejaučia" šalia žaidžiančių komandos draugų.
Bartas - puikiai, bet trūksta sportinio pykčio. Nereiktų slėptis uz priesininko, daugiau atsidenginėti krašte bei žaisti arčiau linijos.
Šarūnas - pirmas kėlinys tikrai sužaistas gerai. Jeigu kartais dar pakeltų galvą, tai visai būtų puikus "winger'is". Antrame kelinyje prigeso. Moka ir galetų žaisti 1 lietimu.
Aleksas - ko gero, didžiausią pažangą komandoje darantis žaidėjas. Sakoma: geroj komandoj ir žaidėju geru gali patapti :). Tik norėtųsi daugiau judėjimo aikštės viduryje, daugiau atsidengimo ir šaltesnių nervų gynyboje.
Giedrius - jam reikia dar priprasti prie puolejo rolės, šiaip neblogai sužaidė, ir jei toje puikioje situacijoje būtų įmušęs, rašytumėme stiprų 9 (devynetą).
Tadas - labai silpnai. Matosi, jog Tadas praleido ilgą laiką be futbolo arba tiesiog mažumėlę perdegęs. Gal trūksta pasitikejimo? Daugybė kartų prašė perdavimų iš komandos draugų, tačiau juos gavęs tiesiog prarasdavo kamuolį.

Komandos pasirodymą galima įvertinti 7 balais iš 10. Turint omeny, jog trūko Lecho ir Pauliaus, tai nėra viskas taip blogai. Pažadame pasitempti.

Back